Wie zijn wij?

Wij zijn Geerte en Wim, een koppel met drie knappe zonen. Onze grote gemeenschappelijke hobby heeft alles te maken met honden. Wij hebben zelf 4 honden en kweken af en toe een nestje. Met onze honden volgen wij altijd het gehoorzaamheidsprogramma en volgen hier en daar een jachtopleiding. Geerte heeft haar diploma van zelfstandig hondeninstructeur behaald. Vanuit de passie voor honden rees het idee om een hondenhotel op te richten. 

Onze naam

Bij het kiezen van de naam voor ons hondenhotel hebben we ons laten inspireren door onze honden, zij zijn immers degenen die ons het hondenvirus hebben bezorgd. De naam van onze oudste teef is ‘Aura’ en onze oudste reu noemt ‘Gor’… vandaar ‘Aurago’.
 

Ons gebouw

We starten deze onderneming met een volledige nieuw gebouw. Bij de bouw ervan maken we gebruik van betonnen wanden en vloeren, wat zeker een aantal voordelen geeft. Er zijn geen scherpe kanten waar de hond zich aan kan bezeren , het is lekker koel in de zomer, houdt de warmte binnen in de winter en het is perfect te onderhouden. Elke hond heeft toegang tot een ruim binnen-en buitenhok. De binnenhokken worden in de winter verwarmd, zowel overdag als ’s nachts. Verder is er veel lichtinval door de lichtkoepels.